Waarom Biodanza Met Lilly?

Vandaag een goede vraag gekregen van iemand die PR en Marketing doet.

Waarom moeten mensen bij jou zijn voor Biodanza?

Ja, en dan zit je met de mond vol tanden. Want je wilt niet opscheppen over hoe jij Biodanza geeft en toch…

Informatie over de Biodanzasalon, zie foto hieronder: Biodanzasalon

Biodanzasalon

Onze eigen zaal achter ons huis. Fantastische plek om te zijn, te bewegen en je thuis te voelen. Een aardigheid om er te vertoeven. Energetisch zo in Balans. Fijne vloer om te dansen en te bewegen, iets verend, fijn om er met blote voeten te dansen.

Biodanzasalon5

Ik vind dat ik, ondanks dat ik ruim 8 jaar bezig ben,  mooie Vivencia’s neer zet en zelfs weekenden geef. Mijn leerlingen vinden mij een lieve en fijne Biodanza facilitator. Ik geef ruimte om de dingen te kunnen doen, zoals zij voelen en ervaren dat het goed voor ze is.

Leren is ten slotte en ding wat je alleen kunt doen, door te ervaren. Niet door een boek te lezen. Natuurlijk ben ik in dit stuk bewust van de lessen, waarin ik ook heel veel informatie geef. Eerst op de mail, zodat men zich er al op kan voorbereiden en daarna in de les. Ik probeer aan te sluiten bij wat mijn leerlingen kunnen begrijpen en wat ze interesseert. Wie net begint te dansen, moet ook toestemming van zijn intellect krijgen om te snappen waarom de dansen gedaan worden en dat het zinvol voor ze is. Zo wie zo, is er altijd een link met de Theorie van Biodanza, zoals we op de school geleerd hebben.

Ik heb rijke ervaring op het gebied van Biodanza. Ik dans al 13 jaar. Daarnaast heb ik 2 ½ jaar geassisteerd bij de groep van Elst. En ook mocht ik 10 lessen assisteren bij Biodanza voor ouderen in Oss.  Ik heb eerst op de school in Apeldoorn gezeten bij Catherine Telford (weekend 11 tot en met 28)  en met ingang van september 2011 ben ik toen van start gegaan bij de school van Eindhoven bij Stephen White en Diana Zijlmans. Daar volg ik nog steeds diverse weekenden. Ook omdat ik als mens nog steeds groei.

Sinds april 2012 afgestudeerd Biodanza Facilitator. 

Didactisch Trainer maart 2016.

Als didactisch Trainer kan mijn eigen specialisme ontwikkelen. Op dit moment is dat de lijn Affectiviteit en het weekend Identiteit en integratie. Massage en Biodanza en Biodanza met Ouderen. Biodanza met Archetypes.

Net voor het starten met mijn eigen groep, heb ik deelgenomen aan de Continued Learning met Antonio Sarpe. Hierin wordt vooral de nadruk gegeven om beginners lessen op te starten. Het begrijpen dat Biodanza een groei proces is, waarin men zich ontwikkeld op een heel geleidelijke manier. Dat men tijd nodig heeft om via zelfregulatie (leren/ervaren van uit je zelf) zichzelf te ontwikkelen via Biodanza.

Doordat ik aan 2 scholen ben verbonden, kan ik voor mij de keuze maken om de dansen met de theorie zo goed mogelijk te combineren. Het kan op die manier helemaal mijn Vivencia worden in uitleg en uitbeelding.

Verschillende opleidingen die ik gevolgd en afgerond heb zijn: NLP, Haptonomie en Volksakademie voor natuurgeneeswijze.Verder run ik een Haptonomie praktijk. www.haptonomie-oss.nl. Met mensen omgaan is voor mij heel vanzelfsprekend en natuurlijk.

Verder kan ik helemaal opgaan in de dans en de muziek in mij laten dansen. Daardoor pik je de dans al op gevoelsniveau op, zodat in overdrachtelijke zin je al gevoelsmatig aanvoelt wat voor jou goed zou zijn. De dans komt op verschillende niveaus binnen via al je zintuigen: je hoort de uitleg en de muziek. Je ziet de uitbeelding van de dans. Je voelt energetisch de intensiteit van de uitbeelding en de liefde en warmte die ik je probeer mee te geven. Je geniet als het ware al van de uitleg.

Nieuwsgierig geworden, aarzel niet kom gewoon een keer meedansen op dinsdagavond in de Biodanzasalon in Oss (eigen zaal). Voorjaar 2020 Beginners groep woensdagmorgen.

Voor informatie kun je altijd bellen: 06-133 62 776 of mailen: info@lillyharen.nl

Kijk voor Haptonomie op: http://haptonomie-oss.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *