Biodanza met Robert

Biodanza met Robert

Biodanza met Robert

Biodanzalogo

Jaren geleden kwam ik in aanraking met Biodanza via Lilly. Elke keer wanneer ze van de biodanzales thuis kwam, was ze helemaal in rust en nog aan het nagenieten. Hier wilde ik meer van weten. Na mijn eerste vivencia had ik zoiets van: Nou dit weet ik ook niet. Maar na een paar keer werd ik steeds enthousiaster en werd het steeds boeiender.

 

En plotseling kreeg ik de uitnodiging om naar een introductie weekend van Biodanza Zuid-Nederland te gaan. Daar liet Stephen White een dans zien met de inleiding om deze dans te dansen alsof het je laatste kans is om deze te dansen………. Ik was verkocht.

Dit wilde ik ook, maar kon het nog niet. Nu, op mijn werk, tijdens het golfen, of andere activiteiten heb ik geleerd dit te hanteren. Met heel veel dingen die ik doe, doe ik met passie, maar zonder dat er druk op staat, want ik heb ook geleerd dat falen niet bestaat.

Biodanza is goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Je leert te ontspannen, te accepteren, te incasseren en liefdevol met anderen om te gaan. Dus zowel de Biologische, Fysiologische en Psychologische aspecten komen terug in de Biodanza.

Daarom nodig ik je uit om kennis te maken met Biodanza. In maart 2020 gaat er weer een beginnerscursus beginnen.

De prijs voor de cursus is € 100,– (10 lessen)

Het is fijn om het van te voren te laten weten, zodat ik kan uitleggen, hoe, wat en waar.

Neem hiervoor contact op met Robert Ploegmakers, 06 51578032 of Robert@biodanzasalon.nl

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *