Biodanza: Kom Je Ook Meedoen?

Of je nu jong, gezond of iets minder gezond bent, iedereen kan dansen. Dansen zet iets in beweging. Beweeg je vrijer door het leven.

Biodanza: Zet je leven in beweging

Nieuwe Biodanzagroep start maandag 21 maart 2022

Wil je  toch al iets met bewegen op muziek doen, kom dan woensdagmorgens naar de salon voor een les bewegen op muziek. (e.-mail info@lillyharen.nl of 06-133 62 776
Aanvang 19:30 uur.

10 lessenkaart € 100,–.

info: Lilly Ploegmakers tel. 06-133 62 776 of info@biodanzasalon.nl

Dat is het uitgangspunt bij Biodanza. Het is dan ook niet voor niets dat het aantal beoefenaars gestaag toeneemt. Steeds meer mensen ervaren namelijk de heilzame werking van deze vorm van dansexpressie waarbij bewegen en meditatie (mindfulness) centraal staan. Biodanza betekend letterlijk “dans van het leven” en is ontwikkeld door psycholoog en medisch antropoloog Rolando Toro Araneda in de jaren zestig in Chili. Inmiddels is zijn gedachtengoed verspreid in maar liefst 54 landen. In Nederland alleen zijn er 200 plekken waar je wekelijks, in groepsverband, Biodanza kunt beoefenen. De lessen worden verzorgd door erkende docenten die een driejarige opleiding hebben gevolgd aan een van de 5 Biodanza-scholen.

Alle Facetten van het leven zitten in Biodanza

In Biodanza dansen we alle facetten van het leven. Biodanza om je leven meer kwaliteit te geven. Biodanza nodigt uit om expressie te geven aan hoe jij je voelt. Het gezonde in jezelf wordt versterkt en aangemoedigd. De verbinding tussen denken, voelen en doen wordt hersteld. Gaandeweg word je spontaner, creatiever, vitaler en affectiever. 

Biodanza voor wie?

Biodanza is voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en achtergrond, single of getrouwd. Biodanza is er ook als je je onzeker voelt over bewegen, als je je te oud, te zwaar, niet flitsend of niet vitaal genoeg voelt.

Biodanzasalon

Onze eigen zaal achter ons huis. Fantastische plek om te zijn, te bewegen en je thuis te voelen. Een aardigheid om er te vertoeven. Energetisch zo in Balans. Fijne vloer om te dansen en te bewegen, iets verend, fijn om er met blote voeten te dansen.

Laat Biodanza ook jou leven gelukkiger maken.

Kom tot persoonlijke groei. Leef je passie.

Laat je inspireren om je levensopdracht op te pakken.

Biodanza met Lilly

Biodanzasalon, Eindstraat 18, Haren

Voor meer informatie kan je mij bellen op tel.: 06 133 62 776 of mailen: info@lillyharen.nl

Kosten:

Voor nieuwe mensen die al eens Biodanza hebben gedaan: eenmalige introductiekaart van 5 lessen voor € 55,– euro (2 maanden geldig).

Ben je nieuw, bel dan even van tevoren.

Het is de bedoeling mensen Biodanza een kans geven, vandaar dat ik een beginnerscursus gebruik. In Biodanza zitten zoveel nieuwe dingen dat het je de eerste keer heel erg in verwarring kan brengen. Door een paar keer achter elkaar te komen wen je eraan en zul je merken dat het je goed doet.  Je kunt altijd contact met mij op nemen.

Een losse les kost 17 euro.

De 10 lessen kaart kost € 150,–. Met deze kaart kun je 10 keer komen dansen binnen 15 lesweken. Dit geldt voor 2 uur durende  les voor gevorderden

tel. 06-133 62 776 of info@lillyharen.nl

Vul je naam + e-mail adres in
en blijf op de hoogte van de
activiteiten van Biodanza met Lilly:
Naam:
E-mail adres:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *