1e Lustrum Biodanza

Rolanda Toro  met Lilly Ploegmakers en Danielle Ploegmakers -Biodanza met Lilly in Haren bij OssHet is vandaag 5 jaar geleden dat ik mijn eerste Biodanzales gaf. Wat was het een geweldige ervaring. Met een mooie grote groep in het Klooster in Haren. Jammer dat ik er geen foto’s van heb, want dat is niet de bedoeling om in een les foto’s te maken. Het was voor mij een onvergetelijke happening. En ik ben nog steeds de mensen dankbaar die mij daarbij geholpen hebben. In de kapel waar anders alleen maar trouwevenementen zijn mocht ik mijn eerste Vivencia geven. En dat is precies 5 jaar geleden: de start van Biodanza met Lilly: mijn 1e Lustrum Biodanza

En wat is er veel gebeurd in deze 5 jaren. De start met de 1e groep met begeleiding van 2 kanjers Theo Krutwagen en Jolanda van de Brand. Zo onzeker als ik was, dankbaar voor wat ze mij aan steun en vertrouwen gaven om mijn les te durven geven. En…langzaam groeide de groep. De eerste groep waarvan er nog steeds mensen zijn die wekelijks mee komen dansen. Bedankt deelnemers voor jullie deelname iedere week.

Ondertussen zaten Robert en ik niet stil, samen hebben we de Biodanzasalon gebouwd. Daarin kunnen we nu Logo Biodanza - -Biodanza met Lilly in Haren bij Ossdicht bij huis onze lessen verzorgen. Inmiddels zijn er in de week 3 Biodanzalessen. Op dinsdagavond de oudste groep, op vrijdagmiddag om 15:00 uur de beginners en op zondagavond de groep die ook al 4 jaar meedraait. Ook deze deelnemers bedankt voor jullie wekelijks bezoek aan onze salon en onze lessen. En….het mooiste is dat in deze 5 jaar ook Robert de opleiding heeft gedaan en nu ook zijn lessen gaat geven. Dit zal van start gaan in september op donderdag of maandagavond.

Tijdens deze 5 jaar heb ik ook verschillende extensies en 1 specialisatie gevolgd. Hierin kan ik dan ook hele mooie verdiepingsdagen geven. Zoals: De Archetypes en Biodanza, Biodanza voor Ouderen, Biodanza in de Natuur,  Biodanza en massage. In een 3 weekends tellende training heb ik een verdieping hierin gehad. En dit is ook een mooie aanvulling op wat ik al geleerd heb in de Haptonomie. Wist je dat Haptonomie en Biodanza veel overeenkomsten hebben. In juli heb ik een weekend gepland om hierin ook de bezoekers wat extra’s hierin mee Biodanza met Lillyte kunnen geven. En zo komt ook Biodanza in de natuur in het weekend aan bod. Het hoogtepunt van vorig jaar was de Didactische Training waarvan ik tijdens het congres mijn diploma kreeg. Een teken dat ik ook goed uitleg van Biodanza kan geven en beginnende leraren mag begeleiden met een supervisie. Wat kan er veel gebeuren in 5 jaar hè.

Dus morgen Dinsdag 6 juni een les met een feestelijk tintje om alle deelnemers te bedanken voor hun wekelijkse bijdrage aan mijn lessen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *