Biodanza: ik zie een ster

sterrenhemelWe kennen allemaal het verhaal van de ster uit het verre oosten. Deze dagen is er een komeet waar te nemen, maar ook doordat de lucht zo helder is, zoveel sterren. De nieuwe maan laat zich niet zien, zit verscholen in zijn intens donkerste stand. Waar halen we dan ons licht vandaan? Waar hebben wij dan oog voor? Kunnen we ons naar binnen richten met een innerlijk oog?

Al sinds mensenheugenis zijn sterren een wereld van betovering voor de mens geweest. In de oudheid werd de wederkerigheid van de hemellichamen ontdekt. Steeds kwamen de verschillende beeltenissen van de sterren op een vast tijdstip terug aan de nachtelijke hemel. Flonkerend en stralend aan het firmament.

Temidden van miljoenen sterren in het oneindige heelal
Straalt een ster, zo glinsterend als helder kristal
Die door haar geflonker, zo hoog aan het firmament
Haar warme stralen naar moeder aarde zendt
Hij leidt mij naar vrede en geluk en houdt trouw de wacht
In de uren van de duistere nacht
Ik hoop dat die ster ook voor jou zal stralen
Om de juiste weg naar de toekomst te bepalen

                                                                                                                                                           geschreven door Anja1954.

Alle deelnemers aan een Biodanza les zijn een ster. Zij zijn de filmsterren uit hun eigen leven. In deze Vivencia wordt iedereen uitgenodigd om hun eigen dans te ontdekken, te onthullen en te bewegen als nooit tevoren.  Maak er contact mee, geef het bestaansrecht en leef. Jou unieke ster laten stralen. Juist nu. Zichtbaar worden en je licht laten stralen. Anderen verwarmen door jouw contact.

Je hoeft niet mooi te dansen. Je hoeft helemaal niet te dansen, maar wel te bewegen en te beleven. Wat doet muziek met jou? Kun je er contact mee maken en mag het er zijn. Jouw unieke dans!!

Hieronder een youtube filmpje met beroemde mensen die net even iets anders ging doen dan de doorsnee mens en daardoor beroemd werden. https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=hzBCI13rJmA

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *