Biodanza: Kristallijn

Biodanza: Kristallijn

Water kent zoveel hoedanigheden: die toestanden van water, lijken wel een beetje op de emoties in ons. Ze kunnen zo ineens donker en dreigend voor je zijn en dan weer zonnig en licht. Het lijkt wel een wispelturige winterdag in december.

En op zo’n mooie december dag, kan de lucht ook heel mooi blauw zijn: Kristallijn. Het licht dat ons omgeeft, bijna adembenemend mooi. Zo’n dag dat alles lukt, geen vuiltje aan de lucht. Als we ons dan naar binnen keren en waarnemen hoe zijn m’n emoties nu, dan is dat vaak blij en open. Het zijn allemaal hoedanigheden van je emoties die je beheersen.

Waarom ben je de ene keer blij en open en kun op andere dagen je zo down en donker voelen. Zo donker dat ik iedereen ermee om de oren wil slaan, wetend dat zo’n donderbui oplucht en je dan erna even minder last van je stemming hebt. Biodanza wil je laten ervaren, dat deze heftige manier via ruzie, ook anders kan, op een harmonieuze wijze. Al bewegend, je emoties dansen. Zich een weg laten vinden in jou. Om op die manier emoties te transformeren. Net zoals op een mooie zomerdag een klein wolkje kan oplossen als sneeuw voor de zon. Zo kunnen in de Biodanza, emoties opgelost worden. Op een geleidelijke manier. Natuurlijk is hier wel wat ervaring voor nodig, maar alles is te leren. In de wekelijkse les worden vanzelf emoties bij je aangeraakt en al dansend leer je er mee om te gaan. Je kunt ze in de dans, in contact met jezelf zacht aanraken en transformeren. Jezelf weer transparant, bijna adembenemend mooi laten worden. Het licht, door je heen laten schijnen. Zo ijl als een winterse lucht, zo strak blauw, zo kristallijn.

 

Kom je het ook een keer ervaren?

Kijk regelmatig op: www.biodanzametlilly of stuur een e-mail naar: info@lillyharen.nl

Bellen kan ook: tel. 06-133 62 776

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *