Zielenvreugde lezing en Biodanza Vivencia: Leef de Vreugde die je bent

Zondag 14 juli van 14.00 tot  22.00 uur.

Zielenvreugde lezing en Biodanza Vivencia: Leef de Vreugde die je bent

 Welkom bij deze gezellige Zielenvreugde lezing door Isabelle Eichhorn bij Hans Biemans, Hurkske 7 in Erp. Aanvang 14.00 uur.en….een Biodanza Vivencia (workshop) door Lilly er achteraan.Een middag en avond in het teken van Vreugde.

De lezing duurt ongeveer anderhalf uur

Rond 16.00 uur zal er een gezamenlijke lunch zijn, waarin we het meegebrachte voedsel samen kunnen delen.

Ook zal er tijd zijn om te rusten: neem een dekentje en kussen mee om jezelf gemakkelijk te maken.

 We willen als de schaduw al wat langer wordt, tegen 18.00 uur starten met de Vivencia met als thema:

LEEF DE VREUGDE DIE JE BENT.

Deze Vivencia zal door Lilly gegeven worden.

Na de Vivencia is er nog tot 22.00 uur tijd om vrij te dansen op de swingende muziek van DJ Hans, wat te drinken of gezellig samen te zijn.

Dit alles in de buitenlucht, natuurlijk kunnen we bij slecht weer naar binnen.

Voor meer informatie en opgave: tel.: 06-16943747. Prijs € 25,–

Of per mail: info@lillyharen.nl of info@zielenvreugde.nl

Wij zouden het fijn vinden als je kwam.

Hans, Isabelle en Lilly

Thema:

Ontdek je Ziel & Leef de vreugde die je bent

Geluk is jouw natuurlijke staat van zijn

Heb jij ook zo genoeg van al dat moeten, omdat dat van jou wordt verwacht? Verlang jij er ook naar om heerlijk vrij en ontspannen jouw unieke talenten, vreugdes en zielsbestemming te leven, en zo bij te dragen aan een liefdevolle samenleving?

Leven vanuit je Ziel is niet meer luisteren naar die stem van moeten, angst en plicht, maar luisteren naar je innerlijke stem van vreugde. Leven vanuit je Ziel is je afstemmen op de stroom van de Ziel, die de essentie is van wie je bent. Dat is leven vanuit lichtheid, vreugde en gemak. Het gaat om die stap terug in je kern en van daar uit te voelen dat er iets groters is dan jij, namelijk de creatieve, goddelijke levensstroom van vreugde die jou draagt en voedt, en die door je heen wil stromen. Leven vanuit je Ziel betekent contact houden met de trilling van vreugde, de trilling van wie je echt bent. Zo voel je je werkelijk vervuld en ben je verbonden met jouw unieke talenten en vreugdes. Zo ben je verbonden met de zin van jouw leven en ontvouwt zich stap voor stap het pad van jouw Ziel.

Deze interactieve lezing gaat over het dagelijks leven vanuit het perspectief van de Ziel: Het loslaten van conditioneringen om de vreugdes van je Ziel te kunnen volgen; het verschil tussen leven vanuit je ego & leven vanuit je Ziel en hoe je dat in het dagelijks leven nu werkelijk doet: Leven vanuit je Ziel.

Je krijgt in deze lezing niet alleen meer inzicht over het leven vanuit het perspectief van de Ziel, maar ook praktische tools voor in je dagelijks leven aangereikt zodat je beter in staat bent de impulsen van je Ziel te horen en te volgen.

Inmiddels is Isabelle alweer vele jaren ervaringsdeskundige op het gebied van leven vanuit de Ziel en begeleidt zij ook anderen daarbij. Voor meer informatie over Isabelle en haar bedrijf Zielenvreugde zie www.zielenvreugde.nl.

—-

 We bieden aan om deelnemers rond 13.00 uur van het station RAVENSTEIN op te halen en naar Erp te vervoeren. Hiervoor svp jezelf apart aanmelden. Ook voor de terugreis kun je weer rond 22.30 uur daarna terug gebracht worden. Kijk zelf even na of je dan nog op tijd thuis kunt komen. Tel: 06-16943747.

Je kunt ook een overnachting regelen: kijk voor adressen op “Vrienden op de fiets” in de buurt van Erp of Ravenstein.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *