Biodanza: Kom over de drempel.

Een nieuw Biodanza seizoen is aangebroken. Op dinsdag 10 september en op zondag 15 september begin ik weer met wekelijkse Biodanza lessen. Over de hele wereld hebben veel mensen hele mooie ervaringen opgedaan in de Biodanza. Steeds waren ze verbaast wat Biodanza met hen doet. Ik wil je uitnodigen om ook kennis te maken. Geef jezelf de kans om het te ervaren. Kom over de drempel.

Het werkt zo verwarmend naar jou als mens. Niet alleen verwarmend door alle vitaliserende dansen, maar ook verwarmend van hart tot hart. In zo’n Biodanza les ervaar je al heel snel de eenheid, waarin je je als een familie ervaart en je voelt ik hoor erbij.

In Biodanza zit zoveel in wat een mens verrijkt in zijn wezen. Op zoveel aspecten van het mens zijn, heeft Biodanza invloed.

Biodanza is niet zweverig, het is lekker dansen. Je danst jouw unieke levensdans. Elkaar te ontmoeten en het allerbeste uit elkaar naar boven te halen. Iedereen is welkom, jong, oud, lenig, stram, dik of dun, het maakt niet uit. Er komen geen vaste pasjes aan te pas, maar gewoon doen, beweeg zoals voor jou mogelijk is. Alles is goed. Het is jouw feestje.

Voor mij is Biodanza thuis komen, het laat mijn hart dansen, mijn ogen stralen en haalt het allerbeste uit mij naar boven. Ben je nieuwsgierig naar wat Biodanza voor jou kan betekenen? Kom heerlijk mee dansen want Biodanza gaat niet om woorden maar om ervaren.

De lessen zijn op:

Dinsdagavond in Haren bij Oss, Kerkplein 3, aanvang 20.00 uur.

En

Zondagavond in Oss, Yogacentrum Stilte in beweging, Verdistraat 87, aanvang 19.00 uur.

Kijk op mijn website voor de prijzen: http://biodanzametlilly.nl/kom-je-ook-dansen/

Kom je, terwijl je nog geen Biodanza ervaring hebt, dan mag je gratis ter kennismakening meedansen.

Je bent van harte welkom en ik zie je graag op de dansvloer.

Warme groet,

Lilly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *