Biodanza en Bouwvakkers

Biodanza en Bouwvakkers.

Deze week is er i.v.m. de Carnaval geen Biodanzales. Toch wil ik jullie nog wel van een youtube filmpje laten genieten. Biodanza en Bouwvakkers:  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UFBZ-P40Uh8

en nog een. In Chili waar de grondlegger van Biodanza Rolando Toro vandaan komt is het heel gewoon om aan Biodanza te doen, zelfs op de werkplek onder de middagpauze. Zie eens hoe blij en uitgelaten deze mensen zijn: https://www.youtube.com/watch?v=9Vm0zeDv-PY&feature=endscreen

Zomaar wat uitspraken op het internet over Biodanza:

”Biodanza is een ontdekkingstocht en leert je over mogelijkheden, contact, grenzen, liefde en leven. Het is een methode voor groei en transformatie met muziek, dansen en plezier als uitgangspunten”.

“Biodanza is dansen met bewegingen vanuit het hart om een nieuwe manier van leven te creëren”.

“Ik ervaar steeds weer de wonderen; een groep losse mensen komt samen en er ontstaat een magie ! Mensen ontwaken, voelen hun energie, mogen er zijn, laten zich zien. Vriendschappen  ontstaan. De vreugde en liefde komen in de lucht. Liefde voor het leven. Ik geniet van de bewegingen. Ik mag dansend door het leven !”

“Biodanza is dansen in het leven. Het is je hart openen en je laten bewegen door je emoties en instincten. Het is terugkomen bij je zelf en je opgenomen voelen in de menselijke gemeenschap. Op een gezonde manier leer je expressie geven aan de mogelijkheden die je in je draagt. Je leven zal op positieve manier veranderen doordat je nieuwe manieren vindt om te communiceren, meer zelfvertrouwen krijgt en beter in staat bent om liefdevolle relaties te onderhouden”.

“Biodanza is opnieuw verliefd worden op het leven en zijn wie je in essentie bent”.

“Biodanza is de kunst om mee te bewegen met alles wat zich aandient in het leven en zo te leven vanuit je eigen kracht en zo als het ware dansend door het leven gaan”.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *