Biodanza: In vrijheid bewegen

In vrijheid bewegen wil zeggen dat we de beweging mogen laten komen zoals het voor ons is. Een beweging vanuit een impuls hier heb ik vrijheid nodig. Vrijheid om te doen en te laten zoals het op dit moment voor mij goed is. We zitten in het dagelijks leven al voldoende in ons keurslijf om hier niet altijd gehoor aan te kunnen geven. Biodanza brengt je in contact met je eigen beweegkracht. Waar voel jij je eigenheid in je beweging?

Om zo te bewegen hebben we het in Biodanza vooral over de lijn van creativiteit. De beweging die spontaan in je op komt en die te durven volgen. Gewoon zomaar doen. Laat het maar gebeuren. Kunnen we even uit ons hoofd komen en zo in contact met onszelf te staan om die vrijheid te kunnen beleven. Even te genieten van spontaniteit, te doen wat zomaar in je op komt.

In diverse dansen deze Vivencia nodigen we je uit om hier contact te komen. Je eigen creatieve dans te dansen. Om zomaar je impuls te volgen en te doen. Laat even je hoofd los en stap in de wereld van Biodanza. Lekker vrij bewegen even los van alles.

Wat is nou het voordeel van al die creativiteit zul je misschien denken. Maar wist je dat creativiteit ook te maken heeft hoe je met problemen omgaat. Hoe je als je voor het blok komt te staan, hoe ga je daar dan mee om. Ga je  bij de pakken neer zitten of komen er dan zomaar spontaan ideeën naar boven. Ideeën die je een oplossing aanbieden om er weer tegen aan te gaan. Die je flexibel maken en makkelijker in het leven laten staan.

Klik hier voor mooie muziek over vrijheid: http://www.youtube.com/watch?v=ks3I6t72d1I

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *