Biodanza: Koestering in de late herfstzon

Hebben jullie dat ook, dat nu de herfstzon er nog is, dat je daar even tijd voor wil vrijmaken? Dat je weet straks komt de winter eraan en dan verandert het weer.  Even de koestering in de late herfstzon. Nu aandacht voor jezelf en de zon je nog laten verwarmen met zijn warme zonnestralen. Weet je, de natuur geeft ons zo mooi het voorbeeld. Zo als een paddestoel er zo stralend bij kan staan in de herfstzon, zo genietend.

In de wekelijkse Biodanza les, de Vivencia kan iedereen zich koesteren aan de warmte die we samen uitstralen. Net zoals in de natuur kunnen we ons door de warme energie die de ander uitstraalt ons even laten verwarmen. In ons dagelijks leven komen we er soms niet aan toe, om nog even de tijd te mogen nemen. We zijn druk in de weer. Iedereen heeft het nodig om even de rust te ervaren en te genieten van de mooie zachte momenten in het leven.

Hebben we dan wel eens gerealiseerd, dat we door het koesteren, het genieten, even in het moment zijn, de tijd stil kunnen zetten? Dat we dan in het hier en nu een moment van eeuwigheid kunnen ervaren? Deze momenten van onenigheid, waarin je in contact met jezelf en alles om je heen, je er even helemaal mag zijn. Dat het juist gaat om te leven in het hier en nu. Niets hoeft, alles mag even stilte.

Komende les wil ik deze sfeer een beetje creeren, zo samen zijn als een koestering in de late herfstzon.

Wil je meedansen, dat kan op dinsdag 8 oktober om 20.00 uur in Haren en op zondag 13 oktober om 19.00 uur in Oss.

Komende week is er op dinsdag 15 oktober en 20 oktober geen les in verband met de herfstvakantie.

Dans Biodanza 

Verder is er op 18 oktober in Ravenstein een Dans Biodanza avond. Daarin geef ik een Vivencia en daaraan gekoppeld is er gelegenheid om vrij te dansen op muziek van DJ Mark Oomen. En natuurlijk kun je samen wat kletsen in het aangrenzende zit gedeelte. De aanvang is om 20.00 uur.

Het is in Que Rico, in de Cubaanse Danszaal. De sfeer van wat Rolando Toro de grondlegger van Biodanza ooit bedoeld heeft, kan daar helemaal ontstaan. Fijne Zuid Amerikaanse, Cubaanse, Portugeese opzwepende muziek. Vermengd met klanken van over de hele wereld.

Zo’n dansavond is nooit bedoeld om de wekelijkse les te vervangen. Alleen in een wekelijkse les met de vertrouwde groep kun je de persoonlijke groei in jezelf gaan ontdekken. Jezelf ontplooien en daardoor de kunst van leven te doorgronden.

Om een ontspannen avond te hebben met fijne mensen, een andere avond dan dat je gebruikelijk gewend bent te doen. Samen zijn en bewegen.

Informatie kun je ook hier vinden: https://www.facebook.com/events/657730297584382/?fref=ts

 

2 gedachten over “Biodanza: Koestering in de late herfstzon”

  1. I am really enjoying the theme/design of your web site.
    Do you ever run into any internet browser compatibility problems?
    A small number of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks
    great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this problem?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *