Biodanza: liefde om je heen creëren.

Handel uit liefdeNet terug van een prachtige Biodanza vakantie in Ommel, voel ik de liefde van alle mensen om me heen. Het was een warm bad vol eerbied voor het leven. We hebben gedanst met Goden en Godinnen, gewerkt met klei en natuurlijk heel veel Biodanza. Niet moeilijk dat ik bovenstaand plaatje als een mantra voor mezelf ervaar. In Biodanza is het zo organisch, zo natuurlijk om je naar elkaar open te stellen en in liefde aanwezig te zijn.

Ik voel me een rijk mens dat ik zoveel liefde om me heen kan voelen en ervaren. Zo samen met Robert mijn man voelen we dat de wereld om ons heen zachter en kwetsbaarder wordt. Is de wereld dan ook werkelijk verandert? In mijn ogen en gevoel wel, ik kan hem werkelijk anders ervaren. Toch als ik het nieuws volg is er niets verandert. Hoe komt dat? Is het nieuws propaganda? Zijn we bang voor liefde? Jammer dat we zo erover denken.

Als we net als Masaru Emoto heeft aangetoond: het water onder invloed van muziek kunnen laten veranderen. Dat alles energie is en een geheugen heeft. Dan is het niet verwonderlijk dat ik me zo fijn voel na een mini Biodanza vakantie. Waarbij mooie mensen, de muziek en de mooie Vivencia’s in Biodanza me laten resoneren met liefde en daardoor alles om me heen ook met die liefde mee gaat resoneren. Hieronder een link naar een Engelstalig filmpje, wonderbaarlijk om te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=ujQAk9EM3xg

Dus lieve mensen gun jezelf een beter en mooier leven. Kom het komende seizoen meedansen en ervaar het zelf wat een aantal Biodanza lessen voor je kan betekenen.

Ik begin weer in september. Graag zou ik op verschillende plekken een proefles geven, zodat mensen met hun eigen groep het effect van Biodanza kunnen ervaren. Heb je interesse, stuur me dan een berichtje en geef mij, maar bovenal jezelf de kans om Biodanza te ervaren. Gewoon om de vreugde, de blijheid of het bewegen in vrijheid te ervaren.

Op 26 augustus in Haren, 31 augustus in het Yogacentrum in Oss en nieuw op maandagmorgen in Haren op 1 september. Voor info bel met tel. 06-133 62 776 of schrijf een e-mail.

Tot Gauw!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *